Σχετικά με εμάς

 
Το cubs.gr γεννήθηκε σαν ιδέα περίπου την ίδια εποχή που γεννήθηκε και ο γιός μας. Από την ανάγκη μας να παρέχουμε υψηλή ποιότητα ένδυσης για τα παιδιά μας και τα παιδιά των φίλων μας αλλά και με την δυνατότητα να είναι προσωποποιημένα και  Ελληνικά. 
Ξέροντας από την δικιά μας εμπειρία ως γονείς όταν γεννήθηκε ο γιος μας , όπως όλοι , θέλαμε να του χαρίσουμε τα χαριτωμένα και έξυπνα πρώτα φαρμάκια του για τις πρώτες βόλτες, γνωριμίες και φωτογραφίες του. Βρίσκαμε όμως ότι υπήρχε μόνο η επιλογή της στάμπας με την οποία ίδρωνε ή της μεταξοτυπίας που δεν μας άφηνε να κάνουμε διαφορετικά σχέδια και ονόματα κάθε φορά.
Ως wolfish workshop είχαμε την δυνατότητα και την πιστοποίηση να τυπώσουμε και να φτιάξουμε ότι παιδικό φορμάκι θέλαμε, ειδικά για κάθε μωράκι και γούστο. Έτσι αφού ψάξαμε αρκετά για την καλύτερη ποιότητα σε οργανικό βαμβάκι αλλά πέρασε και το τεστ της νοικοκυράς μαμάς με αρκετούς λεκέδες και πλυσίματα άρχισε το ξεκίνημα του cubs.gr. To παιδάκι του wolfish workshop για τα μικρά μας μωρά.
Το cubs.gr όπως δηλώνει και το όνομα του  προέρχεται από το αγγλικό cubs:  τα μικρά ζωάκια των λύκων και άλλων μικρών γλυκών θηλαστικών. Γιατί εκτός από γονείς αγαπάμε το περιβάλλον και όλα τα άλλα μικρά και γλυκά ζωάκια και είμαστε εδώ να τα δούμε να μεγαλώνουν .
Έχοντας τον μπαμπά μας  στο χώρο της εκτύπωσης ενδυμάτων και την μαμά στο χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων, παντρέψαμε τις δυνάμεις μας για να σας φέρουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για μαμάδες, μπαμπάδες και μωρά.
Με την ευκολία να ψωνίσετε και να φτιάξετε ακριβώς τα ρουχαλάκια του μωρού σας έτσι όπως εσείς τα φαντάζεστε από την άνεση του σπιτιού σας. Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να βρούνε χρόνο οι γονείς για ψώνια αλλά και φίλοι που ψάχνουν να κάνουν αυτό το οικονομικό αλλά και διαφορετικό δώρο για νεογέννητα και βαφτιστήρια, σας προσφέρουμε ένα ευκολόχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας φορμάκι μέσα από το κατάστημα μας ή να προσωποποιήσετε μια από τις chic προτάσεις μας.
Τα περισσότερα σχέδια μπορούνε να προσαρμοστούνε και να τυπωθούνε προσωπικά για εσάς ή το μωράκι/ παιδάκι που έχετε στο νου σας αλλά μπορείτε επίσης να «φτιάξετε το δικό σας” σχέδιο ή ιδέα είτε μέσω τηλεφώνου, οnline ή αν θέλετε μπορείτε να περάσετε και από το workshop μας.  H διαφορά με το cubs.gr είναι ότι τα φορμάκια μας δεν είναι στάμπα, αλλά εκτύπωση πάνω στα ρουχαλάκια με ειδικά μελάνια με βάση νερού που τα αφήνει μαλακά και με την δυνατότητα να σιδερώνονται. 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ιδέες και έμπνευση για προσωπικές αγορές και επιλογές δώρων, υψηλής ποιότητας και με σεβασμό προς το πελάτη, τα μωράκια μας αλλά και το περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσουν.
 
Ελπίζουμε να τα χαρείτε!  
Συνεχίστε τις αγορές σας
Η παραγγελία σας

Δεν έχετε κανένα προϊόν στο καλάθι σας